Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mate

nagyúr

Leírnám a saját véleményemet, tapasztalatomat.

Világ életemben mindig Logitech-et vettem. Elégedett voltam billentyűzetükkel, hangfalukkal, egerükkel, gamepadukkal, mindennel.

Aztán logitech s520 bill+egér gyorsan merült és gyenge volt a hatótávja egy idő után. Aztán logitech f710-em szintén ugyan ez. Aztán másik f710-em, sőt harmadik f710-em is ezt csináltam. Nemsokkal később k520-am is elkezdte. Minden vezeték nélküli cuccuk ugyan azt produkálta.

Régen ez nem is érdekelt, elvittem boltba és másnap már volt egy vadi új, vagy újabb szériás darabom. Ezután jött első találkozásom FixIT-el. Azt leszámítva, hogy nem mondták el mit, hogyan kell csinálni 3 hét alatt megoldódott a dolog és csere volt, abból is újabb szériára. Utána még 2-3 alkalommal volt FixIT ügyintézés.

Egyszer egy egér, ami rosszabb lett, mint volt. Ment is vissza még egyszer, másodjára nagyjából összerakták.
    És volt 2-3 f710 cserém. Mindig újat adtak, de új se volt jó. Ekkor írtam logitechnek és egyből mondták, amint megérkezik az új széria küldenek 2-t. Nem ellenkeztek egy másodpercig sem, ebből gondolom, hogy tisztában voltak a hibájával. Gond nélkül ki is küldtek 2-t, régi 2-t megtarthattam. (Miután nem működnek megfelelően sokra nem megyek velük)

Összegzés:

A termékeiket nagyon szeretem. Sajnos vezeték nélküli eszközeik az elmúlt években sokat romlottak és csalódtam is bennük. Remélhetőleg sikerül újra normálisan összerakni őket.
    Garanciáztatással nem igazán van gondom. Eddig nagy problémám nem volt FixIT-el, bár lassan megy a dolog és a folyamatok nyomkövetése is elég problémás.

Új hozzászólás Aktív témák