Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Sziasztok!
Frissen, logitól vásárolt g604-hez felraktam a G hubot ami folyamatosan kifagy, mondván backend connection problem-je van. Újraraktam a programot, win restart, semmi sem segít. Írtam a supportnak, de nem igen törik magukat egyelőre, hogy válaszoljanak.
Ti mit javasoltok?
Köszi a segítséget előre is! -
spanyoll
addikt
Nekem is ma jött meg. Természetesen normális értesítés (jövő héten kezdek új munkahelyen, így ezt a hetet pihivel töltöm -->délig alvás), ami abban merül ki, hogy 8kor valaki ráfeküdt a csengőre. Mondom kianyád'? Hát a futár. Dejó. Átveszem, behozom, kibontom, sehol a vevő. Felidegesedtem, de közben megláttam,hogy az elem részénél van külön helye. Amúgy az egér jól működik (kopkopkop), bár letakarítani már basztak, sőt van egy kétes karcolás rajta amire én nem emlékszem, hogy tőlem származna, de leszarom, úgyis veszek majd másik egeret, csak bosszantó.
Engem nem nyertek meg ezzel a hozzáállással, sőt szerintem sokmindenki aki az insta csere miatt vett logit, az most eláll tőlük új vételnél, többek között én is. -
spanyoll
addikt
Nekem is azt írja, hogy *Elküldve*, bár érdekes, kíváncsi vagyok mikor jön meg végre. Igazán maradhatott volna a küldik az újat rendszer, nem kéne a pöcsölés.
@(#289) LW: Nekem ugyan ez volt. Beregeltem, fel sem voltam készülve, aztán amikor felkeltem 10 körül, akkor látom, hogy nem fogadott hívás. Visszahívom, azt mondja, hogy a futár, 5 perc múlva itt van. Én is kapkodtam magamra a ruhákat, csomagoltam be kutyafuttában (ezért nem került be a jótállási papír, etc), aztán adtam oda. Fura egy rendszerük van az tény.
-
spanyoll
addikt
válasz
Fancy-boy #264 üzenetére
Bárcsak. Nekem azt írták, hogy küldjem szervizbe, hát küldtem. Remélem, hogy hétfőn már hív a futár, hogy itt az új egér, mivel viszont olyat nem gyártanak amilyen az, ezért küldenek valami jobbat
Na jó, kiveszem a biliből a kezem. Csak kapjak egy egeret minél hamarabb és működjön.mod: Ha cserélik, akkor az új cinire újfent érvényes a három év gari és kezdődik "elölről"?
-
spanyoll
addikt
No én is beállok a sorba. M185ös szaréhugyé' vettem egerem az utóbbi időben nem teljesen működött ahogy kellett volna (középső gomb vagy nem kattint vagy kétszer is). Megörültem, hogy na, kapok újat, aztán ugyi nem olvastam utána, és megtudtam, hogy nem így megy. A lényeg, hogy írtam a szerviznek kb 2-3 napja, ma délelőtt vitték el a cinit. Kíváncsi vagyok mikor jön vissza. Mondjuk szólhattak volna valamit, mert kitöltöttem az RMA-s lapot, aztán mindenféle visszaigazoló mail nélkül jöttek ma a nagy világba. No mindegy, remélem megcsinálhatatlannak ítélik és kapok újat (úgyse).
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest