- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy K300-as billentyűzetet koptatok már kb. 1 éve, de nagyon megviselt lett ez idő alatt. Eléggé nehezen tudom leütni némelyik billentyűt már, iszonyú hangos a billentyűk járása is és a jobb shift gyakran csak az átlagosnál nagyobb nyomásra reagál, kényelmetlen lett rajta gépelés, fárasztó és hangos.
Van rá még garancia Iponba, de valószínű, hogy ennyitől nem fogják legariztatni.
Az lenne a kérdésem, hogy ha ezt így leírnám a Logitechnek, lenne rá esély hogy kicseréljék?
Ha sikerülne rávenni őket, hogy kicserélnék ugyanilyet kapnék vagy mást? Ez a billentyűzet már nincs kint az oldalukon, mit ajánlanának fel helyette?Ha kicserélnék a billentyűzetem, akkor az újra újból élne a 3 év garancia vagy már csak 2?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek adatkábelt IDÅSEN állítható asztalhoz (1,5m MOLEX Mini Fit Jr. 6-pin to 6-pin female-female)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 830 G8 Laptop! / i5-1145G7 32GB 512GB
- OMEN 15-ce012nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB +1TB HDD magyar vbill gar
- DJI Osmo Pocket 2 creator combo
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest