Hirdetés
- MWC 2026: Kedves naplóm!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Télbúcsúztató hardvermix
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
tothzoltan
üzenetére
-
tothzoltan
tag
2 éve használok MX1000-es lézeregeret amivel mondanom sem kell nagyon meg vagyok elégedve. ergonómikus és pontos ahogy kell. Egytelen apró hiba van csak a rendszerben:
pár hónapja tapasztaltam hogy egyik napról a másikra egy kattintás helyett megesik hogy kettőt vagy egyből hármat érzékel a rendszer és eképpen viselkedik, ami mocskosul zavaró. grafikus lévén meg egy rémálom szerkesztés közben, de alapjában véve az egyszerű böngészés is komoly harci feladattá válik.utánajártam mindeféle fórumon hogy mi okozhtaja gubancot, nulla eredménnyel.
a gomb nem koszos, a vezetéknéküli kommunikáció rendben, nincs zavaró jel, legfrisseb driver telepítve, windowsos beállítás is rendben.néhány hete új gépet vettem, és szűz XP tettem fel, frissítések nélkül. Csodák csodájára az egér tökéletesen működött, dubplázás nélkül, egészen addig míg el nem érkeztünk a .net framework 3.5-ös frissítéséig ami után az egér megint elkezdte produkálni a hülyeségét. tehát a hiba mostmár biztosan szoftveres. letakarítottam a 3.5-ös frissítést, de sajnos a szituáció nem változott.
akinek bármilyen jellegű megoldása, javaslata vagy tapasztalata van a hibát illetően az kérem ossza meg velem, hátha jutunk valamire.
előre is köszi
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: Kedves naplóm!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- Samsung kuponkunyeráló
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- Apple MacBook
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- További aktív témák...
- Eladó Lian Li UNI FAN SL120 v2 & SL140 v2 (7db 120 & 2db 140)
- Eladó Dobozos Új ASUS Vivobook 16 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 RAM 512ssd FHD+ Garancia
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Thinkpad P16s Gen1 16" FHD+ IPS i5-1240P T550 24GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest