Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Mini-ITX
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
Aktív témák
-
tothzoltan
tag
2 éve használok MX1000-es lézeregeret amivel mondanom sem kell nagyon meg vagyok elégedve. ergonómikus és pontos ahogy kell. Egytelen apró hiba van csak a rendszerben:
pár hónapja tapasztaltam hogy egyik napról a másikra egy kattintás helyett megesik hogy kettőt vagy egyből hármat érzékel a rendszer és eképpen viselkedik, ami mocskosul zavaró. grafikus lévén meg egy rémálom szerkesztés közben, de alapjában véve az egyszerű böngészés is komoly harci feladattá válik.utánajártam mindeféle fórumon hogy mi okozhtaja gubancot, nulla eredménnyel.
a gomb nem koszos, a vezetéknéküli kommunikáció rendben, nincs zavaró jel, legfrisseb driver telepítve, windowsos beállítás is rendben.néhány hete új gépet vettem, és szűz XP tettem fel, frissítések nélkül. Csodák csodájára az egér tökéletesen működött, dubplázás nélkül, egészen addig míg el nem érkeztünk a .net framework 3.5-ös frissítéséig ami után az egér megint elkezdte produkálni a hülyeségét. tehát a hiba mostmár biztosan szoftveres. letakarítottam a 3.5-ös frissítést, de sajnos a szituáció nem változott.
akinek bármilyen jellegű megoldása, javaslata vagy tapasztalata van a hibát illetően az kérem ossza meg velem, hátha jutunk valamire.
előre is köszi
Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Automata kávégépek
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest