Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Hobby elektronika
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
tothzoltan
üzenetére
-
tothzoltan
tag
2 éve használok MX1000-es lézeregeret amivel mondanom sem kell nagyon meg vagyok elégedve. ergonómikus és pontos ahogy kell. Egytelen apró hiba van csak a rendszerben:
pár hónapja tapasztaltam hogy egyik napról a másikra egy kattintás helyett megesik hogy kettőt vagy egyből hármat érzékel a rendszer és eképpen viselkedik, ami mocskosul zavaró. grafikus lévén meg egy rémálom szerkesztés közben, de alapjában véve az egyszerű böngészés is komoly harci feladattá válik.utánajártam mindeféle fórumon hogy mi okozhtaja gubancot, nulla eredménnyel.
a gomb nem koszos, a vezetéknéküli kommunikáció rendben, nincs zavaró jel, legfrisseb driver telepítve, windowsos beállítás is rendben.néhány hete új gépet vettem, és szűz XP tettem fel, frissítések nélkül. Csodák csodájára az egér tökéletesen működött, dubplázás nélkül, egészen addig míg el nem érkeztünk a .net framework 3.5-ös frissítéséig ami után az egér megint elkezdte produkálni a hülyeségét. tehát a hiba mostmár biztosan szoftveres. letakarítottam a 3.5-ös frissítést, de sajnos a szituáció nem változott.
akinek bármilyen jellegű megoldása, javaslata vagy tapasztalata van a hibát illetően az kérem ossza meg velem, hátha jutunk valamire.
előre is köszi
Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- Kioxia XG8 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7000-5800 MBs - Eladó
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest