- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByB
addikt
Itt próbálkozz - [link] Ezt pedig töröltesd!
-
SASI89
csendes tag
Elöször is Hi all!
Ma kaptam egy Logitech MOMO Racing kormányt, azonban akadt vele egy bosszantó problémám ami miatt egyenlöre használni sem tudom.
Nos rendben felismeri a windows a kormányt és a szoftver ami van a kormányhoz az is jól mükodik. A fő problémám az hogy csak akkor tudom forgatni a kormányt, mikor a windowsban bemegyek a játévezérlokhoz és ott a MOMO racing beállitásaira, akkor bejon az a panel amin ott a kormány képe és jelszi ha megnyomok a kormányon valamit vagy ha forgatom a kormányt és tudjátok ilyen hulye hangokat ad. Ezen felul NFS MW-ben tudom még mozgatni de ott is csak a menuben, és a játékban már csak a gáz/fékpedél + programozhato gombok mükodnek, de forgatni nemtudom a kormányt, de ha pl nekiemgy a kocsi a falnak akkor force feedback miatt magátol forog a kormány majd visszaáll középre, de én magam nem tudom forgatni ez a nagy problémám légyszives segitsen aki tud, elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest