- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- Formabontó analóg klaviatúra a Sunder keze nyomán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByB
addikt
Itt próbálkozz - [link] Ezt pedig töröltesd!
-
SASI89
csendes tag
Elöször is Hi all!
Ma kaptam egy Logitech MOMO Racing kormányt, azonban akadt vele egy bosszantó problémám ami miatt egyenlöre használni sem tudom.
Nos rendben felismeri a windows a kormányt és a szoftver ami van a kormányhoz az is jól mükodik. A fő problémám az hogy csak akkor tudom forgatni a kormányt, mikor a windowsban bemegyek a játévezérlokhoz és ott a MOMO racing beállitásaira, akkor bejon az a panel amin ott a kormány képe és jelszi ha megnyomok a kormányon valamit vagy ha forgatom a kormányt és tudjátok ilyen hulye hangokat ad. Ezen felul NFS MW-ben tudom még mozgatni de ott is csak a menuben, és a játékban már csak a gáz/fékpedél + programozhato gombok mükodnek, de forgatni nemtudom a kormányt, de ha pl nekiemgy a kocsi a falnak akkor force feedback miatt magátol forog a kormány majd visszaáll középre, de én magam nem tudom forgatni ez a nagy problémám légyszives segitsen aki tud, elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest