Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mini PC
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Senki sem töröl ennél jobban
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SASI89
csendes tag
Elöször is Hi all!
Ma kaptam egy Logitech MOMO Racing kormányt, azonban akadt vele egy bosszantó problémám ami miatt egyenlöre használni sem tudom.
Nos rendben felismeri a windows a kormányt és a szoftver ami van a kormányhoz az is jól mükodik. A fő problémám az hogy csak akkor tudom forgatni a kormányt, mikor a windowsban bemegyek a játévezérlokhoz és ott a MOMO racing beállitásaira, akkor bejon az a panel amin ott a kormány képe és jelszi ha megnyomok a kormányon valamit vagy ha forgatom a kormányt és tudjátok ilyen hulye hangokat ad
. Ezen felul NFS MW-ben tudom még mozgatni de ott is csak a menuben, és a játékban már csak a gáz/fékpedél + programozhato gombok mükodnek, de forgatni nemtudom a kormányt, de ha pl nekiemgy a kocsi a falnak akkor force feedback miatt magátol forog a kormány majd visszaáll középre, de én magam nem tudom forgatni ez a nagy problémám légyszives segitsen aki tud, elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ezen felul NFS MW-ben tudom még mozgatni de ott is csak a menuben, és a játékban már csak a gáz/fékpedél + programozhato gombok mükodnek, de forgatni nemtudom a kormányt, de ha pl nekiemgy a kocsi a falnak akkor force feedback miatt magátol forog a kormány majd visszaáll középre, de én magam nem tudom forgatni ez a nagy problémám légyszives segitsen aki tud, elore is koszonom.