Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SASI89
csendes tag
Elöször is Hi all!
Ma kaptam egy Logitech MOMO Racing kormányt, azonban akadt vele egy bosszantó problémám ami miatt egyenlöre használni sem tudom.
Nos rendben felismeri a windows a kormányt és a szoftver ami van a kormányhoz az is jól mükodik. A fő problémám az hogy csak akkor tudom forgatni a kormányt, mikor a windowsban bemegyek a játévezérlokhoz és ott a MOMO racing beállitásaira, akkor bejon az a panel amin ott a kormány képe és jelszi ha megnyomok a kormányon valamit vagy ha forgatom a kormányt és tudjátok ilyen hulye hangokat ad. Ezen felul NFS MW-ben tudom még mozgatni de ott is csak a menuben, és a játékban már csak a gáz/fékpedél + programozhato gombok mükodnek, de forgatni nemtudom a kormányt, de ha pl nekiemgy a kocsi a falnak akkor force feedback miatt magátol forog a kormány majd visszaáll középre, de én magam nem tudom forgatni ez a nagy problémám légyszives segitsen aki tud, elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest