- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByB
addikt
Itt próbálkozz - [link] Ezt pedig töröltesd!
-
SASI89
csendes tag
Elöször is Hi all!
Ma kaptam egy Logitech MOMO Racing kormányt, azonban akadt vele egy bosszantó problémám ami miatt egyenlöre használni sem tudom.
Nos rendben felismeri a windows a kormányt és a szoftver ami van a kormányhoz az is jól mükodik. A fő problémám az hogy csak akkor tudom forgatni a kormányt, mikor a windowsban bemegyek a játévezérlokhoz és ott a MOMO racing beállitásaira, akkor bejon az a panel amin ott a kormány képe és jelszi ha megnyomok a kormányon valamit vagy ha forgatom a kormányt és tudjátok ilyen hulye hangokat ad. Ezen felul NFS MW-ben tudom még mozgatni de ott is csak a menuben, és a játékban már csak a gáz/fékpedél + programozhato gombok mükodnek, de forgatni nemtudom a kormányt, de ha pl nekiemgy a kocsi a falnak akkor force feedback miatt magátol forog a kormány majd visszaáll középre, de én magam nem tudom forgatni ez a nagy problémám légyszives segitsen aki tud, elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest