Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
Aktív témák
-
labrat
csendes tag
Nekem 1 éve egy LX6-om van, eddig semmi gond nem volt vele, de pár napja egyszerűen meg se szólal. Cseréltem elemet, átdugtam másik USB portba, nyomogattam a connect meg reset gombokat, de semmi.... gombokkal nekem semmi bajom nem volt, meg mással se, de úgy látszik most végelgyengülésben kimúlt. Még jó hogy ajándék volt a laptopomhoz, de azért gáz, hogy csak 1 évet bírt (legalábbis nálam, mert asszem már eleve használtan dobtak meg vele
. Viszont fél évig elment egy pár elemmel, ez tetszett benne. -
Fior
csendes tag
senki?

-
Fior
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 3évvel ezelőtt vettem egy Logitech LX8 Cordless Mouse-t,nagyon meg voltam vele elégedve,szuper egér,az eddigi legkényelmesebb egér,amit valaha fogtam,szóval igazán kellemessé tette a gép előtt töltött időt.Pár héttel ezelőtt viszont elkezdett olyat csinálni,hogy a bal klikkelést kettőnek vette..Ezt eleinte csak párszor csinálta,nem volt annyira zavaró,de mostanra használhatatlan lett,szinte minden kattintást duplaklikknek vesz
szétszedtem,hogy kicsit kitakarítgassam,de nem ez volt valószínűleg a probléma..A kérdésem az lenne,hogy ilyen problémához hova érdemes fordulni?Nagyon szeretem ezt az egeret,és nem szeretnék tőle megválni,és sztem a probléma sem lehet olyan nagy,ha jól láttam,a cuccban ilyen omron érzékelők vannak,talán azt kellene kicserélni..Ha jól tudom magyarországon nincs a logitechnek szervíze,szóval teljesen tanácstalan vagyok.. 
A válaszokat előre is köszi!
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Spórolós topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- Építő/felújító topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Viszont fél évig elment egy pár elemmel, ez tetszett benne.