Hirdetés
Aktív témák
-
labrat
csendes tag
Nekem 1 éve egy LX6-om van, eddig semmi gond nem volt vele, de pár napja egyszerűen meg se szólal. Cseréltem elemet, átdugtam másik USB portba, nyomogattam a connect meg reset gombokat, de semmi.... gombokkal nekem semmi bajom nem volt, meg mással se, de úgy látszik most végelgyengülésben kimúlt. Még jó hogy ajándék volt a laptopomhoz, de azért gáz, hogy csak 1 évet bírt (legalábbis nálam, mert asszem már eleve használtan dobtak meg vele
. Viszont fél évig elment egy pár elemmel, ez tetszett benne.
-
Fior
csendes tag
senki?
-
Fior
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 3évvel ezelőtt vettem egy Logitech LX8 Cordless Mouse-t,nagyon meg voltam vele elégedve,szuper egér,az eddigi legkényelmesebb egér,amit valaha fogtam,szóval igazán kellemessé tette a gép előtt töltött időt.Pár héttel ezelőtt viszont elkezdett olyat csinálni,hogy a bal klikkelést kettőnek vette..Ezt eleinte csak párszor csinálta,nem volt annyira zavaró,de mostanra használhatatlan lett,szinte minden kattintást duplaklikknek vesz
szétszedtem,hogy kicsit kitakarítgassam,de nem ez volt valószínűleg a probléma..A kérdésem az lenne,hogy ilyen problémához hova érdemes fordulni?Nagyon szeretem ezt az egeret,és nem szeretnék tőle megválni,és sztem a probléma sem lehet olyan nagy,ha jól láttam,a cuccban ilyen omron érzékelők vannak,talán azt kellene kicserélni..Ha jól tudom magyarországon nincs a logitechnek szervíze,szóval teljesen tanácstalan vagyok..
A válaszokat előre is köszi!
Aktív témák
- iPhone topik
- Autós kamerák
- Lexus, Toyota topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest