Aktív témák
-
labrat
csendes tag
Nekem 1 éve egy LX6-om van, eddig semmi gond nem volt vele, de pár napja egyszerűen meg se szólal. Cseréltem elemet, átdugtam másik USB portba, nyomogattam a connect meg reset gombokat, de semmi.... gombokkal nekem semmi bajom nem volt, meg mással se, de úgy látszik most végelgyengülésben kimúlt. Még jó hogy ajándék volt a laptopomhoz, de azért gáz, hogy csak 1 évet bírt (legalábbis nálam, mert asszem már eleve használtan dobtak meg vele
. Viszont fél évig elment egy pár elemmel, ez tetszett benne.
-
Fior
csendes tag
senki?
-
Fior
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 3évvel ezelőtt vettem egy Logitech LX8 Cordless Mouse-t,nagyon meg voltam vele elégedve,szuper egér,az eddigi legkényelmesebb egér,amit valaha fogtam,szóval igazán kellemessé tette a gép előtt töltött időt.Pár héttel ezelőtt viszont elkezdett olyat csinálni,hogy a bal klikkelést kettőnek vette..Ezt eleinte csak párszor csinálta,nem volt annyira zavaró,de mostanra használhatatlan lett,szinte minden kattintást duplaklikknek vesz
szétszedtem,hogy kicsit kitakarítgassam,de nem ez volt valószínűleg a probléma..A kérdésem az lenne,hogy ilyen problémához hova érdemes fordulni?Nagyon szeretem ezt az egeret,és nem szeretnék tőle megválni,és sztem a probléma sem lehet olyan nagy,ha jól láttam,a cuccban ilyen omron érzékelők vannak,talán azt kellene kicserélni..Ha jól tudom magyarországon nincs a logitechnek szervíze,szóval teljesen tanácstalan vagyok..
A válaszokat előre is köszi!
Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest