Hirdetés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
labrat
csendes tag
Nekem 1 éve egy LX6-om van, eddig semmi gond nem volt vele, de pár napja egyszerűen meg se szólal. Cseréltem elemet, átdugtam másik USB portba, nyomogattam a connect meg reset gombokat, de semmi.... gombokkal nekem semmi bajom nem volt, meg mással se, de úgy látszik most végelgyengülésben kimúlt. Még jó hogy ajándék volt a laptopomhoz, de azért gáz, hogy csak 1 évet bírt (legalábbis nálam, mert asszem már eleve használtan dobtak meg vele
. Viszont fél évig elment egy pár elemmel, ez tetszett benne. -
Fior
csendes tag
senki?

-
Fior
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 3évvel ezelőtt vettem egy Logitech LX8 Cordless Mouse-t,nagyon meg voltam vele elégedve,szuper egér,az eddigi legkényelmesebb egér,amit valaha fogtam,szóval igazán kellemessé tette a gép előtt töltött időt.Pár héttel ezelőtt viszont elkezdett olyat csinálni,hogy a bal klikkelést kettőnek vette..Ezt eleinte csak párszor csinálta,nem volt annyira zavaró,de mostanra használhatatlan lett,szinte minden kattintást duplaklikknek vesz
szétszedtem,hogy kicsit kitakarítgassam,de nem ez volt valószínűleg a probléma..A kérdésem az lenne,hogy ilyen problémához hova érdemes fordulni?Nagyon szeretem ezt az egeret,és nem szeretnék tőle megválni,és sztem a probléma sem lehet olyan nagy,ha jól láttam,a cuccban ilyen omron érzékelők vannak,talán azt kellene kicserélni..Ha jól tudom magyarországon nincs a logitechnek szervíze,szóval teljesen tanácstalan vagyok.. 
A válaszokat előre is köszi!
Aktív témák
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Viszont fél évig elment egy pár elemmel, ez tetszett benne.