- Hangszórók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
mihione #62497 üzenetére
Igen ez a vmelyik nap tegnap volt. Bár nem sok ember moccant rá a bejegyzésre. Én személy szerint egy ideje szemezgetek vele, de nem nagyon találtam itthon olyan fórumot ahol ezzel foglalkoznának konkrétan. Illetve ahogy a YT videókat is nézem külföldön elég brutál antennákat is szerelnek fel.
meg ugye felvetődik a kérdés, hogy kültéri vagy beltéri egységbe ruházzon be az ember.
Pár helyen ahol néztem igencsak előrendeléssel vannak az eszközök, nincs raktáron és hiánycikk.
Azért lenne jó, ha vki aki használja az legalább tudna érdembeli infót adni. Bár a weboldalon eléggé nyomon követhető ki mennyit minerkedik csak az nem, h milyen eszközzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ilyen lesz a OnePlus Ace 5 Racing és Ultra
- Hangszórók topicja
- Nintendo Switch 2
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G502 X Plus White
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Remek áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! i7-1185G7 /32 GB /1TB SSD/TOUCH/15."/
- MSI geforce rtx 4070 ventus 2x OC 12GB
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK Power G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/256SSD/15,6"FHD/IPS/GARI
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest