- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
Puffocska #55490 üzenetére
Nem kell hozzá bios mod nézd meg nekem az 580 bios mod nélkül tudja a 30-at. Csak meg kell tanulni beállítani amit írtam is napok óta szórakozok vele, tanulom a dolgot. Volt anno 480-as VGA-m játékra igen jól kiismertem, de ide más tudást igényel mint a 3D beállítások.
Viszont most néztem rá hiába van beállítva a 850-es fesz, nem is érvényesül.
OverdriveNTool-t használ itt valaki? Hiába van végig beállítva a fesz sokkal többet kapnak a vga-k.
Phoenixminert használd amik kellennek a magasabb hash eléréséhez:
megfelelő -gt érték ha ezt nem írod be magától fogja letesztelni melyik a legjobb érték szóval inkább ne is bántsd kb 5 perc mire megtalálja(nekem a 65 vált be). -rxboost 30 ez hozott nekem kb 2mh/s-t. Adminisztrátori indítás, ha nem működik linkeltem egy videót mi a megoldás. Minden vírusírtót kapcsolj ki a windowsost is beleértve nézd át mert több kapcsoló is van a defenderbe, ne járj úgy mint én hogy egy bekapcsolva marad.MSI Gaming 580 van gyári biossal 2000MHz ram sebességgel Hynx rammal.
Az 570 ami nálam szépen szalad majdnem ugyanazt tudja mint az 580 Micron rammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Quadro FX 570 eladó
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest