Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A CES-en érkezik a Strix Point nyúzott verziója
- Gamepad
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz ati012 #17929 üzenetére
Akit esetleg érdekel a GoldReserve, azt most elég jó áron tud venni az Allcoin.com-on, én már vásároltam náluk, nem volt gond.
Ami most készül: Blockexplorer, statisztika és top100 leggazdagabb, mindez egy oldalon, minőségi kidolgozással (persze nem gogolányok táncolnak az oldalon, de nem rossz a dizájn), a domainnév már rég megvan, csak a weblodalnak akartam adni egy kicsivel pofásabb kinézetet, erről most letettem, inkább legyen meg minimalistában, mint sehogy, remélem este már fel tudom tölteni.Ha ezt mind hivatalosan is felteszem az oldalra, az nagyot fog dobni a bizalmon, ezzel szerintem az ár is fel fog menni egy kicsit. 8)
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming AX3000 V2 Router
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest