Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMBÓ
aktív tag
Sziasztok!
Én a bányászattal lassan végeztem.
Maradt kb 0,5 BTC-m játszani, vásárolgatni váltogatni. 2-3 hete nem nagyon követem, hogy melyik váltón és mit érdemes veszegetni. Mi az aminek mozgolódnak az árai, előreláthatólag fog felfelé menni.
Visszaolvasva láttam, hogy volt az elmúlt időszakban pár coin, amiből lehetett számítani a pump-ra és meglovagolni kicsit. Sajnos ezekről lemaradtam.
Ha valaki ad 1-2 tippet, hogy mostanság mit lehet érdemes venni, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Aktív témák
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gitáros topic
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest