Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMBÓ
aktív tag
Sziasztok!
Én a bányászattal lassan végeztem.
Maradt kb 0,5 BTC-m játszani, vásárolgatni váltogatni. 2-3 hete nem nagyon követem, hogy melyik váltón és mit érdemes veszegetni. Mi az aminek mozgolódnak az árai, előreláthatólag fog felfelé menni.
Visszaolvasva láttam, hogy volt az elmúlt időszakban pár coin, amiből lehetett számítani a pump-ra és meglovagolni kicsit. Sajnos ezekről lemaradtam.
Ha valaki ad 1-2 tippet, hogy mostanság mit lehet érdemes venni, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest