Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Autóhifi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gamepad
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Mától kapható az IP69K védelmével világelső Blackview MEGA 12 tablet
- AMD FX
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a gnome-os recorder elég ismerős, lehet fenn is van alapból! Alakul ez, neked is thnx!

(#901) urandom0
Hát igen, ez valóban jó ötlet....sőt az előző verzióra fel is raktam az Anydesk-et, de a multkori új telepítésre/SSD-re már nem. Mikor feldobtam, milyen klasszul tudom helyette kezelni az asztalát meg a programjait, azt mondta, hogy soha!
Annyira nem lepett meg, mert ismerem, szóval a női lélek kiismerése mondjuk úgy, még folyamatban van.
De az ötlet tényleg remek, köszi!Egyébként tud terminalból telepíteni, upgrade-elni is. Ezt azért nem vészes letávvezérelni! Lehet menni fog ez a hangfelvételes dolog is, csak én indulok neki túl nagy elánnal....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Annyira nem lepett meg, mert ismerem, szóval a női lélek kiismerése mondjuk úgy, még folyamatban van.
De az ötlet tényleg remek, köszi!