Hirdetés
- Projektor topic
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Minek kell neked ilyen feature?! A Mint felhasználók túlnyomó része épp azért lett mentás, mert nem jött be neki az Unity.
De hogy ne hagyjalak cserben: KDE Unity like desktop -
Geripapa
aktív tag
-
-
-
Dhampir
félisten
-
-
Bohus
aktív tag
Azonos mappába úgy tudnak dolgozni, ha van egy közös partíció amit mindkét rendszer lát. Ez jellemzően NTFS a Windows korlátai miatt. (Vagy a Windows rendszermappa a közös, de ezt én hanyagolnám.) Sokáig mindkét rendszer alatt qBittorrentet használtam és minden rendben volt.
Ha az egyik rendszeren indított torrentet elindítottam a másik rendszeren is - ügyelve arra, hogy ugyanazt a célmappát jelöljem ki -, akkor töltött mindkettő. Ha egy session alatt lejött egy nagyobb anyag, a seed miatt akkor is elindítottam a torrentet másik rendszeren. Ilyenkor nincs újbóli letöltés, a kliens látja, hogy furcsamód ott már épp az található, amit neki le kellene töltenie, így csak egy ellenőrzésre korlátozódik a művelet, majd átvált seed módba.
Jelenleg ebben a felállásbam Win alatt qBittorrent, Mint KDE alatt KTorrent fut gond nélkül. -
Nincs mit, bár nem én írtam a megoldást, csak kiegészítettem egy képpel.

Azt azért ne feledd, hogy a Mint, főleg Cinnamonnal, elég jól konfigurálható, szinte mindent be lehet könnyen állítani a Rendszerbeállítások-ból kiindulva, ilyen fájlok átszerkesztése csak gondot okozhat kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Witcher 1 Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR - (Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csak mert ez egy teljesen alapfunkció a böngészőben, sőt, minden átlagos böngészőben az. Ha neked nincs ilyen a menüben, akkor ott valami el lett piszkálva, netán valami kiegészítő eltüntette.

Rowon