- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Acer notebook topic
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Normi™ #12825 üzenetére
Szia!
Az adatlapodról megtudtuk, hogy legalább a telód tuti, de mást nem.
inxi -Fxxx
kimenet hasznosabb lenne.Frissítettem a rendszeremet terminal-on keresztül a 20-as Cinnamon verzióra.
Ez is érdekes lehet, milyen leírás alapján? Ha nem leírás alapján történt, akkor milyen parancsokat alkalmaztál? Konkrétan minden egyes sort le kéne írnod, ha belefér az idődbe.
Ha gyári VGA drivered volt 19.3 alatt, annak is kéne a verziója.
-
Normi™
őstag
Megoldottam.
Bejelentkezés ablaknál,a beállításokban alapértelmezettre kell állítani a "Cinnamon"-t,valamiért elbarmolta és "Cinnamon(software rendering)"-re volt állítva.És csak akkor működik nálam ha kikapcsolom az automatikus bejelentkezést és újraindítom a gépet.Csak Cinnamon környezet újraindításával megmaradt a probléma.
-
Teljesen rendben van, a saját tapasztalatod, miért ne jelenthetnéd ki!
Amit én írtam, azok csak a száraz tények.
Az XFCE és Mate mellett a Cinnamon lomha, ez is tény, fórumtársunk pedig pörgősebb DE-t akar, te nem így olvastad?
Cinnamon fan vagyok egyébként, de a többi említetthez képest lomha. Most 3 különböző verzió van az asztalin és kettő az öreg Toshibán 5400 rpm-es winyón, ezen halál cammogós 4 gigával is.Ezt meg én jelentettem ki. Ez van.
Lerajzolnám neked a különbséget az SSD és az 5400-as HDD között, de nincs akkora lapom!
(#7959) darazzs
Csak ügyesen, ha lesz SSD, jöhet a Cinnamon. (legalább tudod kit kell majd emlegetni)
-
Rimuru
veterán
-
Syl
nagyúr
Én sokat használom a VirtualBox-ot, napi sok órát (abban dolgozom) és tuti hogy nem az okozta a fagyi kérdést. A cinnamon összeomlása a ludas. Kérdés miről omlik össze.
(#7117) berus.berus
Nem tudom mi a gond, de a cinnamon környezet kb két-három hetente, a Nemo fájlkezelő meg naponta 4-5x összeomlik.
(#7118) donmackó
Akkor már inkább Gnome3 vagy Unity - tudod, én egy ilyen "érdekes" alak vagyok
(#7119) growler
Ha jól látom a frissítési előzményeket, ebben 3.2.6 van.
-
-
-
lev258
veterán
"ahogy olvasom nincs Intel driver Linux-ra"
Ez így hülyeség.
Lehet, hogy Mint specifikus. Egy Ubuntu Mate Live alatt tapasztalod?
Az Ubuntu Összefoglalóban találsz egy tearing-gel kapcsolatos részt. Azt is megpróbálhatod. Firefox-ban hardveres gyorsítás ki/bekapcsolása volt már? Esetleg Finom görgetés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Ford topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Path of Exile (ARPG)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Acer notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.