- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
-
-
SATA_boy
csendes tag
válasz
Blabcsi #2888 üzenetére
A ChaletOS-szel ([link]) való ismerkedésem során találkoztam a Great Little Radio Player nevű programmal, amit a ChaletOS fejlesztője készített:
[link]Ezen program használatával hozzá tudtam adni kedvenc internetes rádiómat az amúgy is rengeteg netes rádióadást tartalmazó listához. Tégy vele egy próbát, hátha ilyesmire gondoltál (az is tetszik benne hogy a tálcán csak egy kis, zsebrádió alakú ikonnyi helyet foglal).
-
Bohus
aktív tag
válasz
Blabcsi #2888 üzenetére
Nincs külön internetrádióm, MP3 lejátszásra az Audacious-t használom, a Net Radio csatornák külön fülre vannak gyűjtve. Maga az Audacious tiszta, sallangmentes felületet ad (Amarok és hasonlók nekem nem jöttek be ). Nem szaggat, persze ez az adott csatorna stream szerverén is múlhat.
-
válasz
Blabcsi #2840 üzenetére
Mondjuk Face-t pont nem használok, lehet ezért nem jelentkezik nálam
, bár más is használja a gép(ek)et, akik viszont igen, de ők sem panaszkodtak ilyesmire, de most random oldalakon próbálgattam a dolgot de nem tapasztaltam anomáliát. Esetleg ha máshol is jelentkezik? Vagy próbáld meg FF-al.
-
-
-
válasz
Blabcsi #2826 üzenetére
Nem tudom mennyire segítség, de mint képmanagelő Picasa a tárolóban megtalálható (igaz csak 3.0-ás verzió és nem is lesz újabb), alternatívának Shotwell-t mondta a gugli (szintén a tárolóban), de hogy ez a google+ fiókkal tud-e szinkronizálni jó kérdés (ki kell próbálni, nekem csak Ristretto-val, Viewnoirral van tapasztalatom, de azok nagyon kis egyszerűek/gyorsak, Picasat egyszer-kétszer próbáltam, de az nekem már túlságosan bloatware), ilyen általános szinkronizációs progi pedig a Conduit (szintén tárolós), felhős adattárolásra meg Dropbox a tárolóból vagy Copy ppa-ból telepíthető.
-
vonalzoo
csendes tag
válasz
Blabcsi #2753 üzenetére
Vagy pl. a HD Sentinel
-
-
-
-
-
-
válasz
Blabcsi #2710 üzenetére
A hibernálás kik apcsolására van egy terminal parancs:
sudo mv -v /etc/polkit-1/localauthority/50-local.d/com.ubuntu.enable-hibernate.pkla /
visszakapcsolásra is:
sudo mv -v /com.ubuntu.enable-hibernate.pkla /etc/polkit-1/localauthority/50-local.d
forrásA többi kérdésre is megtalálhatod a választ, ha átolvasod ezt a fenti remek site- ot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest