-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Blabcsi #2826 üzenetére
Nem tudom mennyire segítség, de mint képmanagelő Picasa a tárolóban megtalálható (igaz csak 3.0-ás verzió és nem is lesz újabb), alternatívának Shotwell-t mondta a gugli (szintén a tárolóban), de hogy ez a google+ fiókkal tud-e szinkronizálni jó kérdés (ki kell próbálni, nekem csak Ristretto-val, Viewnoirral van tapasztalatom, de azok nagyon kis egyszerűek/gyorsak, Picasat egyszer-kétszer próbáltam, de az nekem már túlságosan bloatware), ilyen általános szinkronizációs progi pedig a Conduit (szintén tárolós), felhős adattárolásra meg Dropbox a tárolóból vagy Copy ppa-ból telepíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest