- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
Nem virtuális gép. Ez a most is használt hardwaren történt. Akire azt mondtad, hogy nem bírod, most bebizonyosod, hogy a tapasztalata ezzel kapcsolatban is jók voltak. Én is jó pár hónapig semmi bajom nem volt. Egyszer csak ezt csinál, semmi oka nem volt, el meséltem már ezt. Nem sok kedvem van most tovább próbálgatni, és amúgy is egyedül kell kitalálnom mit csináljak, úgyhogy én ezt most pihentettem. Sajnos van pár speciális program, ami soha nem lesz linux rendszerekre, így nem tudok elszakadni. Plusz a hálózatot már mondtam, hogy tiszta kínlódás nekem, nem tudom azt se megoldani, sajnos speciális feladatokhoz pedig az kell. Hiába egy klikk, nekem akkor se sikerült, nem tudom még megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Nyaralás topik
- SSD kibeszélő
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest