Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
Nem virtuális gép. Ez a most is használt hardwaren történt. Akire azt mondtad, hogy nem bírod, most bebizonyosod, hogy a tapasztalata ezzel kapcsolatban is jók voltak. Én is jó pár hónapig semmi bajom nem volt. Egyszer csak ezt csinál, semmi oka nem volt, el meséltem már ezt. Nem sok kedvem van most tovább próbálgatni, és amúgy is egyedül kell kitalálnom mit csináljak, úgyhogy én ezt most pihentettem. Sajnos van pár speciális program, ami soha nem lesz linux rendszerekre, így nem tudok elszakadni. Plusz a hálózatot már mondtam, hogy tiszta kínlódás nekem, nem tudom azt se megoldani, sajnos speciális feladatokhoz pedig az kell. Hiába egy klikk, nekem akkor se sikerült, nem tudom még megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- eBay
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon