- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Chromecast topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
válasz
nemurea #2108 üzenetére
Látom, fent mindenki azzal sz*v, amivel én is: flash és boot
Szóval csúcs, hogy sikerült feltennem a pendrive-ra a teljes Mint oprendszert, de USB2-n lassú, mint a bűn. Ha egyszer betölt (5 perc), akkor még egy-két perc a Firefox. Amikor USB-ről live Mint-ként töltöttem be, sokkal gyorsabb volt a boot is, és a működése is (gondolom, sokminden a ramdisken volt). Ja, meg nem tesz jót a PD-nak az állandó írás-olvasás.
Szóval most azon gondolkozom, hogy inkább egy live verziót rakok az éles helyett a PD-ra
Persistency-vel. Mit javasoltok ezzel kapcsolatban? Unetbootin nem jön számításba, mert a Windows csak a PD első partícióját látja, és én nem oda akarom rakni. A dd paranccsal szerintem meg tudom csinálni, de hogy teszem hozzá a persistency-t? VAGY: kiírok Unetbootin-nal egy persistency-s live-ot (a progi mondjuk Ubuntu persistency-t ír, de lehet, hogy működik Mint-nél is)? VAGY tudtok egy másik olyan disztrót, ami nem 4 giga telepítve, de tud alapvető multimédiát?
Ha lesz persistency a live rendszeren, akkor valóban megmaradnak a beállítások, pl. az elavult Adobe Flash helyett egy másik használata?
Bocs a sok kérdésért! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest