Hirdetés
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Raspberry Pi
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudod, hogy van ez: mindig kevés az idő, így szelektálni vagyok kénytelen, hogy mit tanuljak.
Ez így teljesen jó, aki mindig tudja pontosan, mit tanul és mennyit, az nekem gyanús, mivel minél többet tanulsz, annál kevesebbet tudsz.
Ez elsőre hülyén hangzik....Egy téma megblogolása konkrétan jó dolog a tanulás szempontjából is, mert önkéntelenül is sokkal koncentráltabb az agyad, ha tudod, hogy másoknak meg kell értenie, amit írsz, plusz ott a presszió, hogy sok olyan is olvassa majd, aki ért is a témához.

Szóval ne kíméld magad! Szerintem van is affinításod a Linuxos témához. A billentyű analizálás is lehetne egy téma.

(#13263) Aweriot
Lesz minden is, csak össze kell válogatni meg egy házat kell hozzá venni (már ha akarok, de akarok mert nézzen ki rendesen) és kész is. Szerelni meg szeretek, ha éppen bent vagyok és kell segíteni mert sok a meló, akkor szoktam is.
ARBG ház minimum! Aztán kiszúrják a gyerkőcök és nekik is RGB kell minden babaházba is!

Én is szeretnék szerelgetni amúgy, de pont anno egy rohadék ház miatt szívtam sokat, hol a DVI VGA nem volt csatlakoztatható, hol meg az alaplap.....meg mikor új tápot vettem, 10x annyi gyerekkar vastagságú harisnyás kábel.
Ezután, ha lesz desktopom, csak moduláris tápot veszek bele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPhone topik
- Raspberry Pi
- Windows 11
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xbox Series X|S
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez elsőre hülyén hangzik....

Ezután, ha lesz desktopom, csak moduláris tápot veszek bele.
Rowon