Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
NeoPampalini #12580 üzenetére
Hát ez több mint furcsa. Van ez a kis izé lent a tálcán hardver figyelő, azt hiszem( panel kisalkalmazás), azon tűnt fel.
Jelenség: kártya berak, és elkezdődik a rendszerben egy 5-10 mp ugrálás, teljesen szabályos időközönként. CPU teljesítmény 3-ról 20 %-ra ugrik, majd vissza, és ez annyira érezhető, hogy mind offline, mind online videó nézésnek reszeltek. GT 1030 alatt ugyanez.
És annyira zavaró, hogy asztali környezeten is érződik. Először a LUKS-ra gyanakodtam, de nem az okozta. A Dellben a GT1030, az Asusban a GTX 1050Ti. Tehát nem az van, hogy az egyik gépem szar, gondoltam mehet egy Manjaro. Ott annyi változás, hogy XFCE alatt már az igp is ST-et produkált. Mondjuk ahhoz még kevésbé értek, mint a Minthez.(oszt ahhoz se nagyon, így el lehet képzelni)
Egy közös, mind a két kártya egy család. De én már nem tudom.
Két gép ua.: H81, I3 4330, 2x4 RAM. A GT 1030 már nincs meg, mert idegből eladtam az aprón.Frawly:
Köszönöm ezt ki fogom próbálni, mert azért az általad sorolt szempontok miatt, csak jó volna használni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Windows 11
- Kedvenc zene a mai napra
- Vírusirtó topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest