- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
NeoPampalini #12580 üzenetére
Hát ez több mint furcsa. Van ez a kis izé lent a tálcán hardver figyelő, azt hiszem( panel kisalkalmazás), azon tűnt fel.
Jelenség: kártya berak, és elkezdődik a rendszerben egy 5-10 mp ugrálás, teljesen szabályos időközönként. CPU teljesítmény 3-ról 20 %-ra ugrik, majd vissza, és ez annyira érezhető, hogy mind offline, mind online videó nézésnek reszeltek. GT 1030 alatt ugyanez.
És annyira zavaró, hogy asztali környezeten is érződik. Először a LUKS-ra gyanakodtam, de nem az okozta. A Dellben a GT1030, az Asusban a GTX 1050Ti. Tehát nem az van, hogy az egyik gépem szar, gondoltam mehet egy Manjaro. Ott annyi változás, hogy XFCE alatt már az igp is ST-et produkált. Mondjuk ahhoz még kevésbé értek, mint a Minthez.(oszt ahhoz se nagyon, így el lehet képzelni)
Egy közös, mind a két kártya egy család. De én már nem tudom.
Két gép ua.: H81, I3 4330, 2x4 RAM. A GT 1030 már nincs meg, mert idegből eladtam az aprón.Frawly:
Köszönöm ezt ki fogom próbálni, mert azért az általad sorolt szempontok miatt, csak jó volna használni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest