Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz ubyegon2 #12480 üzenetére

Örülök, hogy ezek nagy része akkor már meg van oldva. Legutóbb, mikor néztem, FF alatt nem lehetett Google keresést hozzáadni, hanem el kellett látogatni egy mintes weboldalra, onnan feltenni a keresőmodult. Nem nagy feladat, de elég sok felhasználón kifog, még youtuberek is hőbörögnek rajta.

Ugyanez a kulcstartónál. Nem azt mondtam, hogy nem lehet kikapcsolni, de nem a v1.0-ás user számára nyilvánvaló módon, vagy terminálból kell törölgetni, vagy seahorse-t elindítve kell beállítani, de ez nincs rendesen dokumentálva.

Timeshiftnél szintén nem az volt a gond, hogy volt, hanem bele lett tolva a felhasználó arcába, és igen, ahogy írod, ezt eredményezte, hogy az emberek azt hitték, hogy kötelező használni. Pont ez volt vele a fő baj.

Egyébként szerintem a Flatpak sem jobb, mint a Snap. Az nem baj, ha ezek opcionálisan elérhetők. Én nem használnám, de én Mintet és Ubuntut se használok, úgyhogy azért nem releváns. De akinek segítség, azoknak benne maradhat, csak ne default legyen rátolva mindenkire, és legyenek figyelmeztetve az emberek, hogy csak vészesetben használják, ha elérhető a tárolóban bináris csomag, akkor azt használják inkább helyette.

Új hozzászólás Aktív témák