Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Frawly #12481 üzenetére

Mi olyan nagy baj a flatpakkel, hogy csak vészesetben használják? Két kattintás és működik a program ami kell (már ami fentvan), Google áruház kb., ennél faszább dolgot kitalálni se lehetne.
    Az nekem se tetszik, hogy sok helyet foglal, önállóan frissülnek kontrollálhatatlanul és extra funkciókat belepakolnak a készítői amiről azt hiszik jó, de ez még messze van a csak vész esetén használjuktól.

• ubyegon2

félisten

válasz Frawly #12481 üzenetére

Google keresést hozzáadni, hanem el kellett látogatni egy mintes weboldalra, onnan feltenni a keresőmodult.

Ez most is ugyanígy van, csak jeleztem, hogy ott a kattintható szöveg, ami odavisz, ahol még egyet kattintasz. :D Én a kezdetekkor is könnyen megtaláltam, így ez könnyű, tekintve, hogy nálam nullább informatikai alapképzettségű ember nincs.

A Flatpak meg itt van továbbra is a Szoftverkezelőben, ha kell valakinek, de nem az van, mint Ubuntunál, hogy már terminalból is snap verziót tudsz csak telepíteni. Nonszensz teljesen.....

Timeshift-tel az is volt a gond, hogy bár roppant egyszerű a kezelése, sokaknak ez is kínai volt és emiatt volt a hőbörgés. Amúgy egy kattintással tovább lehetett lépni aztán kikapcsolni a Frissítéskezelőben. Nagyon kezdőknek akarták ezeket a könnyítéseket berakni már telepítés utáni használatra, de annyira egyszerű mentéskezelő nem létezik, ami 1bitestóninak is megérthető könnyen. Ez van. Vagy kétszáz másik disztró, no meg Win, de ezek első használatba vétele jóval bonyolultabb. Nem dícsérnék most listaelső disztrókat, hogy mennyi értelmetlen/használhatatlan valami van benne kezdőknek.....

Ezt meg direkt neked..... Menugombot figyeld

Új hozzászólás Aktív témák