- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
mindegy miből nyomtatok. van hogy az első se sikerül. lehet pdf reader, libreoffice, vagy msoffice, mindegy. a driver se számít. de mondom tele van a mint fórum is ilyen problémákkal.
playonlinux alól csak az msoffice megy, immár 4 éve, mindenféle probléma nélkül. csak azóta van gond, mióta az új rendszer van. playonlinux korábban indulás után nemsokkal valami hibára hivatkozva elszállt, aztán wine alá telepítettem az office-t amit eddig használtam, de most az is frissíteni akarja magát és nem lehet elindítani, így vissza playonlinuxra, most tovább jut már, de egy ponton megakad az office telepítése, és csak teker és teker (jó windows szokás szerint), kiirtottam mindent, akkor is ezt csinálja. szóval stornó, és várunk még egy évet, hátha kiforrja magát az új rendszer illetve a programok...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux haladóknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Update 10.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest