-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
Ez a kérdéses gép :
Mivel abszolút kezdő vagyok Linux terén,ezért az itteni "Kezdő Linux" topicban ezt a Mint Cinnamon-t ajánlották ismerkedésnek..
a kérdéseim ezek lennének:
1: Weboldalak görgetése hogyismondjam,eléggé szaggatott módon megy,akár FB,akár itt a Ph! . Ez orvosolható ?
2.: kellenének nekem programok,amivel el tudnék indulni: torrentre,alap képszerkesztés ( Win-en Irfanview-t használtam) , otthoni hálózati "chat"kliens ( Windowson használt : [link] )
videólejátszó .3.: Milyen beállításokat kell még megtennem a gépen,amik nem jól alapbeállításként ?
4.: Víruskereső ? A tűzfalat a beállításoknál megtaláltam,bár nemtudom mennyire jó vagy se itthoni környezetben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest