- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajos0001
tag
válasz
ubyegon2 #8232 üzenetére
Megcsináltam, eredmény a #8235-ben. Reboot után változatlanul jönnek a bootup üzenetek sok oldalon keresztül (démon startok, service startok főleg, számomra jelenleg teljesen feleslegesen), amíg fel nem áll a mint.
A systemd-analyze teljesen elfogadható teljes bootup időt ad (25-26 sec), a systemd-analyze blame sem ad változást a verzióváltás előttihez képest.
Az /etc/default/grub -ban az üzenetletiltó bejegyzés azonban hatástalannak tűnik, jóllehet ugyanúgy ott van, mint a verzióváltás előtt (amikor is tökéletesen működött):GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash"
GRUB_CMDLINE_LINUX=""Egyszerűen nem értem, miért van mindez (verzióváltásnak ezt nem kellene indokolnia szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest