-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajos0001
tag
válasz
ubyegon2 #8232 üzenetére
Megcsináltam, eredmény a #8235-ben. Reboot után változatlanul jönnek a bootup üzenetek sok oldalon keresztül (démon startok, service startok főleg, számomra jelenleg teljesen feleslegesen), amíg fel nem áll a mint.
A systemd-analyze teljesen elfogadható teljes bootup időt ad (25-26 sec), a systemd-analyze blame sem ad változást a verzióváltás előttihez képest.
Az /etc/default/grub -ban az üzenetletiltó bejegyzés azonban hatástalannak tűnik, jóllehet ugyanúgy ott van, mint a verzióváltás előtt (amikor is tökéletesen működött):GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash"
GRUB_CMDLINE_LINUX=""Egyszerűen nem értem, miért van mindez (verzióváltásnak ezt nem kellene indokolnia szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- 3D nyomtatás
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest