Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nem Unityről van szó, viszonylag használható vagyok!

Valamikor én is kipróbálom a Mint 18.1 KDE változatot, live-ba tetszett, bár egyszer otthagytam kis időre és utána feléledt, de villogott meg szétesett a kép.Viszont Debiant ma strech-re frissítettem dist-upgrade-del és a mesa 13-mal is tökéletesen működött a 3.16.04 kernellel.
Jókat vigyorogtam reggel a Kapitánnyal történt párbeszédeteken, nem szívleli ő sem, ha szidják a kedvencét!

Kicsit irigyellek, mivel Unityt használsz, nagyon könnyű ellenséges területet találnod és jókat harcolni!

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon