- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Tudnátok mondani programot vagy kódot (terminálhoz), ami eszközkezelőt vagy CPU/RAM figyelőt eredményez? Vagy nem tudom pontosan mi kellene nekem, a problémám a következő;
Linux Mint 17 Mate 64Bit on a FujitsuSiemens T5010
Valami túlhajtja a procit. Legalábbis túlmelegszik, de nem olyan szinten.... <- ez zagyvaság.
Szóval, laptopról van szó, melynek a ventilátora állandóan megy szinte és nagyon forró levegőt tol ki.
Tehát a proci hűtő pasztája és rendszere rendben van, mert a hőt átadja és a rendszer sem jelez elégedetlenséget és én sem tapasztalok a gép menése közben. Ventilátor jó, szűrők tiszták.
Tehát rendszer szintű a probléma, valami megy a háttérben, aminek nem kellene. Win7 alatt nem csinálja. Sőt, Mint Mate 13 64Biten sem.
Leginkább akkor produkálja, ha;
- Netezek
- Hálózatra van csatlakoztatvaSzóval tudtok ajánlani valami figyelőt, amivel kiszűrhetem a tettest?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest