Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
OldAkita #5386 üzenetére
Lehet hogy az a baja hogy a telepítés után még az alaplapi drivereket se tettem fel hanem azonnal kezdtem a Linuxot telepíteni? Na mindegy max újra megcsinálom az egészet.
Ha amúgy elindul a Windows, akkor már fel tudod telepíteni az alaplapi drivereket szerintem, minek újra megcsinálni az egészet? Ha USB 3-as portjaid vannak, azt a W7 nem ismeri fel, külön kell hozzá letölteni drivert.
Ha nem akarsz egy nap 5x telepíteni, akkor meditálj 10 percet és utána gondold végig a helyzetet és már nem is kell minden apróság miatt újra telepítgetni!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest