- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Plazma TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Szivesen segítünk minden potenciális Linuxosnak!
Neked azért nem lesz nehéz dolgod belejönni, legalábbis hozzám képest. Ha én nulla informatikai tanulmánnyal és előélettel 3 hónap alatt elértem egy használható abszolút kezdő tudásszintre, most már stabil kezdő szinten leszek lassan. Ehhez mérd a helyzeted, hamar tisztán fogsz látni! 
A téma linkje épp itt volt, mert újra kell öltöztetnem a tegnap felrakott LMDE2-t (épp a Ceti2 téma látszik a felrakott képeken is-illetve ez nem is téma igazából, csak ablakkeret és a vezérlőelemek), az alaptémák csökkentek amúgy, a régebbi disztrókban több volt, de rájöttek, hogy elég néhány kezdésnek.
Jó olvasgatást!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Neked azért nem lesz nehéz dolgod belejönni, legalábbis hozzám képest. Ha én nulla informatikai tanulmánnyal és előélettel 3 hónap alatt elértem egy használható abszolút kezdő tudásszintre, most már stabil kezdő szinten leszek lassan. Ehhez mérd a helyzeted, hamar tisztán fogsz látni! 
Rowon