Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #4854 üzenetére
Lehet, hogy debilis vagyok, de eleinte ti kezdtétek azzal, hogy mekkora hülyeség ez az egész SSD kímélése, mert egy 13 terás SSD topikban milyen tesztek vannak, persze már kissé visszakoztál, hogy azért bizonyos optimalizálás azért mégis hasznos lehet!
Egy kezdő már rá is cuppant a ti fikázásotok alapján erre. Mindenki azt csinál az eszközeivel, amit akar, de az ilyen topikokban se kéne azért kategorikusan ilyeneket írnotok, amiket írtatok, ezt neked nem kéne mondanom!
Még jó, hogy Syl ft bevallotta, hogy nem is ért hozzá, nem is érdekli, de beáll a véleményed mellé.
Nyíltan leírtam, hogy ez felelőtlenség. Attól, hogy kissé sértően ledebilezel, még ez sem változtat a tényeken.Mivel már tegnap javasoltam, hogy folytassuk ezt az SSD témát máshol, újra ezt kell mondanom, mint TG, csak megérted, miért.
(#4853) Syl Neeem!
Máskor ne írj összetett mondatot, KU ft már írta is az ikát, debilis vagyok. Ez van! csak tőmondatokban
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest