Hirdetés
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Melyik gamer laptopot ajánlod inkább?
- OLED TV topic
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Lehet, hogy debilis vagyok, de eleinte ti kezdtétek azzal, hogy mekkora hülyeség ez az egész SSD kímélése, mert egy 13 terás SSD topikban milyen tesztek vannak, persze már kissé visszakoztál, hogy azért bizonyos optimalizálás azért mégis hasznos lehet!
Egy kezdő már rá is cuppant a ti fikázásotok alapján erre. Mindenki azt csinál az eszközeivel, amit akar, de az ilyen topikokban se kéne azért kategorikusan ilyeneket írnotok, amiket írtatok, ezt neked nem kéne mondanom!

Még jó, hogy Syl ft bevallotta, hogy nem is ért hozzá, nem is érdekli, de beáll a véleményed mellé.
Nyíltan leírtam, hogy ez felelőtlenség. Attól, hogy kissé sértően ledebilezel, még ez sem változtat a tényeken.Mivel már tegnap javasoltam, hogy folytassuk ezt az SSD témát máshol, újra ezt kell mondanom, mint TG, csak megérted, miért.

(#4853) Syl Neeem!

Máskor ne írj összetett mondatot, KU ft már írta is az ikát, debilis vagyok. Ez van! csak tőmondatokban
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Rowon