Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én rendszer-visszaállítással egybekötötten felraktam háromszor is, de nálam nem indul el automatikusan a Mobloquer. Így viszont nyugodtan betehetem az indítópultba, mert nem fog kétszer elindulni. Persze nem fogom használni, csak neked akartam volna segíteni, de így nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest