-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Én kipróbáltam, igaz Ubuntu Studio alatt, mert azt használok. Érdekesen működik ez az EasyTag. Ha kijelölöm az összes mp3-at a középső ablakban, majd a jobb oldalon kitörlöm mondjuk a Műfajt, végül rányomok a "Változtatások mentése a kijelölt fájlokba" ikonra (kék és egy lefele mutató fehér nyíl van benne), akkor csak az első file-ba menti.
Viszont, ha a műfaj melletti kis ABC ikonra (+egy piros lefele mutató nyíl), akkor az összesben eltárolja.
Egyébként működik, de én csak ID3v1-et használok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged