Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Valószínűleg idén már nem készül el a CXMT HBM3 memóriája
- OLED TV topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Szia!
Van arra lehetőség/van értelme, hogy jelezzük az Nvidia driver (390/470) problémakört?
Háttérinfó/motiváció: közel kezdő linux-os vagyok és belefutottam én is abba a problémába, hogy egy régebbi dedikált laptop videókártyát (GT650M) már nem támogat az új kernel. A linux filozófiája pont az (volt), hogy kisebb erőforrásigényű, mint a Windows, ezáltal régebbi hardvereken is szépen, gyorsan elfut. Az a lépés, hogy ez már nem támogatott (nem látom át a hátterét ennek) pont szembe megy ezzel az elvvel. Kár.
Üdv: G.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest