- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
A mesterséges értelem ;-) megadta ám a választ közben a kis masinás problémámra (ma reggel megkérdeztem) , csak még nem volt időm (kedvem) kipróbálni! Tényleg okos a cucc ;-)
Egy HP ProDesk 405 G4 DM gép az alany, és kapásból mondta, hogy a legrosszabb együttállás a benne lévő (Raven Ridge) Vega 11 grafika és a HP nem teljesen OK BIOS-a. Ismert probléma, mondta a megoldást, hogy milyen paramétereket kell adnom a grub-ban a rendszerindításhoz, és hogy miket csináljak majd a telepítés után. Ha lesz lelki erőm, nekiugrok - de egyelőre egy Win11-et telepítettem a gépre, és próbálok barátkozni vele, talán nem is olyan szörnyű hogy feltelepítem, és minden működik ;-) Van, akinek eljön a linux éve... Nekem meg lehet, hogy a Windows éve ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon