Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolifarkas
tag
Ismét segítséget kérek. Ez a gépem: Asus H81 Gamer alaplap, 12GB DDR3 RAM, i5 4670 3.4Gh, Nvidia Geforce GTX 750 TI 2GB RAM, 650W táp, 3x2TB HDD, 1x500GB HDD. A bios-ban letiltottam a Fast Boot funkciót és a Secure boot funkcióban A Windows UEFI mode helyett az Other OS opciót jelöltem be az elsődleges boot eszköznek a pendrive-ot adtam meg és a másodlagos boot eszközt letiltottam. Majd a változások érvényesítése után kiléptem a biosból. Megjelentek a feliratok a képernyőn és a legfelső "Linux Mint" mezőt hagytam. Elindult valami ami rengeteg információt írt ki a képernyőn és azután kikapcsolt a képernyő / fehér színűre váltott a ledfény / kicsit később meg pirosra mint amikor megjeleníti a képet de semmi nem történt percekig. Ezután csak az áram levételével tudtam kikapcsolni a gépet mivel sem a pendrive nem villogott és a merevlemez is csöndbe volt. Ez mi lehet? Többet kellett volna várnom? Vagy rosszul csináltam valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest