- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolifarkas
tag
Ismét segítséget kérek. Ez a gépem: Asus H81 Gamer alaplap, 12GB DDR3 RAM, i5 4670 3.4Gh, Nvidia Geforce GTX 750 TI 2GB RAM, 650W táp, 3x2TB HDD, 1x500GB HDD. A bios-ban letiltottam a Fast Boot funkciót és a Secure boot funkcióban A Windows UEFI mode helyett az Other OS opciót jelöltem be az elsődleges boot eszköznek a pendrive-ot adtam meg és a másodlagos boot eszközt letiltottam. Majd a változások érvényesítése után kiléptem a biosból. Megjelentek a feliratok a képernyőn és a legfelső "Linux Mint" mezőt hagytam. Elindult valami ami rengeteg információt írt ki a képernyőn és azután kikapcsolt a képernyő / fehér színűre váltott a ledfény / kicsit később meg pirosra mint amikor megjeleníti a képet de semmi nem történt percekig. Ezután csak az áram levételével tudtam kikapcsolni a gépet mivel sem a pendrive nem villogott és a merevlemez is csöndbe volt. Ez mi lehet? Többet kellett volna várnom? Vagy rosszul csináltam valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- The Crew sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon