Hirdetés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Zolifarkas

tag

Megírattam a pendrive-ot de mikor a rufus elkészült és bezárom a rufust se a gép se a Total Commander nem látja a pendrive-ot. Ez normális? A rufus viszont gond nélkül látta és újból ráírta az ISO fájlt. Eddig ezt csináltam: Egyszer már megirattam a rufus-al a pendrive-ot de alapbeállításokon hagytam csak az ISO fájl lett kiválasztva majd mikor megtudtam, hogy a "dd" jelöljem be akkor Total Commanderrel töröltem róla az adatokat majd sajátgépben formáztam FAT32-re. Ezután megírattam a rufus-al de miután kész lett már nem látta a Windows 10 és a Total Commander sem. A tálcán lévő ikont használva akartam alkalmazni a hardver biztonságos eltávolítása funkciót de ez a lehetőség elő se jött ezért egyszerűen kihúztam majd vissza dugtam de semmi. Ezután újraindítottam a gépet és újra megírattam a rufus-al a pendrive-ot ezután is ugyanaz maradt mint korábban az operációs rendszer és a Total Commander nem látja. Újból megírattam a rufus-al de csak ez látja a többi nem. Jelenleg benne hagytam a pendriv-ot a helyén. Korábban ha nem jelöltem be a "dd" opciót nem volt ilyen. Az írás után látta az operációs rendszer és tudtam alkalmazni a felugró ablakot a hardver biztonságos eltávolítása opciót. Ez mitől lehet?

Új hozzászólás Aktív témák