Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolifarkas
tag
Megírattam a pendrive-ot de mikor a rufus elkészült és bezárom a rufust se a gép se a Total Commander nem látja a pendrive-ot. Ez normális? A rufus viszont gond nélkül látta és újból ráírta az ISO fájlt. Eddig ezt csináltam: Egyszer már megirattam a rufus-al a pendrive-ot de alapbeállításokon hagytam csak az ISO fájl lett kiválasztva majd mikor megtudtam, hogy a "dd" jelöljem be akkor Total Commanderrel töröltem róla az adatokat majd sajátgépben formáztam FAT32-re. Ezután megírattam a rufus-al de miután kész lett már nem látta a Windows 10 és a Total Commander sem. A tálcán lévő ikont használva akartam alkalmazni a hardver biztonságos eltávolítása funkciót de ez a lehetőség elő se jött ezért egyszerűen kihúztam majd vissza dugtam de semmi. Ezután újraindítottam a gépet és újra megírattam a rufus-al a pendrive-ot ezután is ugyanaz maradt mint korábban az operációs rendszer és a Total Commander nem látja. Újból megírattam a rufus-al de csak ez látja a többi nem. Jelenleg benne hagytam a pendriv-ot a helyén. Korábban ha nem jelöltem be a "dd" opciót nem volt ilyen. Az írás után látta az operációs rendszer és tudtam alkalmazni a felugró ablakot a hardver biztonságos eltávolítása opciót. Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3547,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest