- Világszínvonalú magyar siker robotépítésben
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Olcsóbb, beágyazott rendszereket célzó EPYC termékcsaládot hozott az AMD
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
Sziasztok!
Linux Mint 21.3 Cinnamon DE
Valami teljesen elcseszte a CPU hőmérséklet kijelző applet-et (Sensors Monitor by Claudiux). Azt vettem észre ma reggel, hogy nem a szokásos C kijelző van, hanem helyette megjelent négy ikon, hőmérséklet infó meg semmi. Tooltip-ben meg arra panaszkodott, hogy konfigurálni kellene.
Viszont a konfigurálással nem jutottam előrébb. Az eddig használt (telepítésnél magától konfigurált, én nem nyúltam hozzá) szenzorok listája ugyanúgy benne volt, viszont nem működött egyik se. Volt ott egy "renew sensor list" vagy hasonló nevű gomb, ráböktem, erre kiürítette a listát.
Viszont nem értem, hogy mi és miért nem működik, mert ugyanitt a general fülön van egy run xsensors gomb, ami tökéletesen kiadja a CPU hőmérsékleteket.
Az applet uninstall után most ott tartok, hogy nem lehet semmilyen applet-et telepíteni, az ablak alján megjelenik a progress bar, de nem történik semmi kb. 15 másodpercig, utána visszaáll minden alapállapotba.
Nem tudom, van-e összefüggés, de a https://cinnamon-spices.linuxmint.com címet nem is érem el, egy "Sucuri firewall"-nál elakad HTTP 502 timeout hibával.
Ötlet, vagy egyéb progi ajánlat, amivel a taskbar-ra ki tudom pakolni a CPU hőmérsékletet?!?!?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- LED világítás a lakásban
- Airsoft
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest