- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Mini-ITX
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Újra ide firkantanék. Nemrég rá vettem magam, hogy rakjak fel egy Mint-et, de eddig még csak a problémák jöttek tonnaszám. Az egyik fő problémám az, hogy nem tudom hol az istenbe lehet kikpacsolni, hogy ne kérjen jelszót minden mozdulathoz.
A másik gondom a Wine nem léte, vagyis hiába telepítettem kettőt, sehol sincs, semmilyen winfos alkalmazást nem tudok elindítani, csak kicsomagolni, régi disztróknál egy win formájú, boros poharas képpel ellátott ablak jön fel, ez jelenleg is így van a youtube szerint, de nálam süket minden.
A rengeteg fagyásról, vga hibáról, laggolásról nem is beszélve, eddig olyan az egész, mint egy béta akármi, a Win10-el a nyolc év alatt nem volt ennyi gondom, mint ezzel a ma este alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest