- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz orion1025 #15036 üzenetére
Te még nagyon az elején jársz...
ne kapcsold ki. Az úgy jól van. Inkább értsd meg, hogy működik a jogosultság kezelés. Majd elfogynak a kérséek ahogy belakod a rendszert.
wine az minek? Felejtsd el. Ahhoz nagyon nagyon nagyon meg kéne indokolni amihez kell.
mod: ahogy nézem nagyon előrébb már nem is leszel. Mi a mai dátum?? 2002 ?
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
NeoPampalini
senior tag
válasz orion1025 #15036 üzenetére
"Az egyik fő problémám az, hogy nem tudom hol az istenbe lehet kikpacsolni, hogy ne kérjen jelszót minden mozdulathoz."
Mihez kér jelszót? Nálam napi használatnál max. akkor, ha valami biztonsági frissítés van, egyébként nem kell.
"A másik gondom a Wine nem léte, vagyis hiába telepítettem kettőt, sehol sincs, semmilyen winfos alkalmazást nem tudok elindítani, csak kicsomagolni, régi disztróknál egy win formájú, boros poharas képpel ellátott ablak jön fel, ez jelenleg is így van a youtube szerint, de nálam süket minden."
Ez így elég homályos, amit leírtál. Mit, hol és hogyan szeretnél elindítani? Hibaüzenet mit mond?
Egyébként én már nagyjából leszoktam a "tiszta Wine" használatáról, ott a Lutris, azzal mindent be lehet állítani külön-külön, nem kavarnak be egymásnak az alkalmazások. Telepíteni is "windows-os" élmény benne bármit, next-next-finish, aztán start.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hobby elektronika
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest