- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- ASUS notebook topic
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Én egy életkoron alapuló megoszlást látnék szívesen a linux oldalán. Nyilván nem reprezentatív, de itt, a fórumon is az látszik, hogy nem is a hozzáértés, az adott rendszer mélyebb ismerete dominál, hanem a kor. Amikor megérik az ember arra, hogy oké, ez már ilyen-olyan okból nem kell, váltsunk. És már van kitartása is, hogy elsajátítson alap ismereteket a rendszer használatával kapcsolatban.
Pont a diagnosztika, a játék, estlegesen valamilyen speciális célszoftver....ez nagyon sok embert visszatart. Amit a hardverek élettartamáról, és a beállításokról írtál, teljesen jogos. Kevés a lehetőség még ezen a területen, talán soha sem lesz.
Egy relatíve régi gép is (10-12 éves) hozni tudja linuxon azt, amit ma átlagfelhasználásnak nevezünk. Játékra meg az élelmesebbje már régen konzolt használ, amin a monitorozás annyi, hogy ráteszed a kezed a tetejére, hogy milyen meleg. Múltkor láttam valami gépet játékra, olyan 1 millió forint volt. Miiicsodda? Nem is néztem meg, hogy mi pontos konfig, mert az ára okán is felejtős. Én csak röhögtem rajta, más meg simán megveszi. Azon meg nehogymá linux fusson... A linux desktop soha nem lesz népszerű. Valahogy a PC, mint olyan is félrecsúszott a játékok és a mohó hardvergyártók okán. Leég a videókártya tápcsatlakozója? Szétfagyó Intelek? Ilyen-olyan Windows driver anomália? Többszázezres hardveren? Vicc az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest