-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petya XT #14985 üzenetére
Játékra meg az élelmesebbje már régen konzolt használ
Ez is igaz. Nálam azért van és volt mindig számítógép, mert szvsz több játékcím érhető el rá, könnyebbnek tartom az egér + billentyűzet irányítást és 2 (vagy több) készülék helyett van 1 olyanod, ami mindenre jó, kevesebb helyet is foglal.
Vicc az egész.
Szerintem is, de azért volt ez még ennél is rosszabb, mármint a Linux. A nagy Linuxos cégeknek is elsődleges célterület inkább a szerverek, mint a desktop. Utóbbi is használható, csak nem arra szánják elsősorban a termékeiket. Én nagyon csodálkoznék, ha 10 év múlva az IBM hátszeles Fedora eljutna mondjuk egy Windows szintre, mert ott azért van pénz is.
Valahogy a PC, mint olyan is félrecsúszott a játékok és a mohó hardvergyártók okán.
Állítólag a p*rnó után a számítógépes játékokban van a legtöbb pénz. Ne kérdezd, hogy hol olvastam, mert már nem emlékszem rá. Az sem biztos, hogy igaz, de elgondolkodtató. -
BigManus
addikt
válasz
Petya XT #14985 üzenetére
Én pl. 51 évesen teljesen el is engedtem a Windows vonalat. Valahogy nem szimpatikus amit művelnek.
Linux alatt is megtaláltam azokat a cél szoftvereket amire szükségem van.
A legparásabb a műszaki rajzok miatt az Autodesk Inventor alternatíva volt, de a FreeCAD ott van erre.
Nem mondom, kompromisszum kellett, de okafogyott lett nálam a Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Akciókamerák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fujifilm X
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest