- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Nos, a FreefileSync-el játszadozom.
Készítettem egy valós gdrive mappát amiben helyileg is megvannak a fájlok, ez lenne a helyi mappa amit szeretnék szinkronizálni.
Felvettem a Mint-be Google fiókomat, ez létrehozott egy helyet, bejegyzést a fájlkezelőben a drive tárhelyre. De ez csak hivatkozás ugye, nincs fizikailag itt a driveon tárolt cucc.Az autosync elég nyűgös:
- létre hoztam egy batch filet, ami lefuttatja magát a szinkronizálást;
- a programnak van egy olyan része, hogy Real Time Sync, ebbe be kellett tallóznom a fenti batch fájlt, valamint megadni azokat a mappákat, amelyeket figyelni akarok.
- a helyi mappa tiszta sor, de a felhő mappa már nem annyira: csak a Drive fiókomra mutató hivatkozott mappát tudtam beadni, tehát amit létrehozott a Gnome, ami a fájlkezelőben is megvan.
Az RTS fut a háttérben, ott van az óra mellett a panelen.Amikor valami módosul valami a helyi mappában, azonnal szinkronizál.
Amikor módosul valami a felhőben, akkor mintha nem látná, nem történik semmi. Viszont kézi indításra meg érzékeli és lehozza a felhőben történt módosítást!
Olyan, mintha nem küldene triggert a felhős módosítás.Erre találtam ki hogy mi lenne, ha a batch fájlt 5 percenként lefuttatnám?
Ezt meg tudom valósítani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest