Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Blu-ray lejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ja végülis teljesen igazad van, egy dolog a szórakozás, másik dolog, ha használni is akarja az ember a gépet. A BSD-vel én is elbohóckodtam egy darabig, de ha használnom is kell, az már más dolog. A fő gond szerintem, hogy van sok kicsi csomag a Linuxban, de nincsenek jól megtervezett absztrakciók, nincs kigondolva, hogy hogyan kapcsolhatóak ezek össze, milyen felületű adapterek kellenek. Vagy hát a BSD gondolom olyan, mint a Linux 2o éve, és ott látom ezt, hogy minden tákolt, és muszáj a végén a CLI-hez nyúlni, hogy alapvető dolgok működjenek, mert pl. egy jelszavas titkosításos partíciót nem lehet felcsatolni GUI-n keresztül, mert erre a feature-re senki nem gondolt. Linuxnál is rogyadozik a dolog, de pl. Ubuntu és Mint esetében egész jó a felhasználói élmény. A Windows meg elég stabil, legalábbis az Ubuntu 22-höz képest jóval stabilabb volt a Win7, csak már lejárt az ideje sajnos, a fizetőssége meg a szinte már nyílt megfigyelés miatt inkább elmentem a Unix felé. Telon is megcsinálnám, csak nem tűnt úgy, hogy lenne épkézláb alternatíva Androidra, úgyhogy ott még egy kicsit tolerálom a hallgatózást, amíg el nem gurul a gyógyszer.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen egeret válasszak?
- Kriptovaluták és az adózás
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Rowon