Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

válasz ubyegon2 #14096 üzenetére

Ja végülis teljesen igazad van, egy dolog a szórakozás, másik dolog, ha használni is akarja az ember a gépet. A BSD-vel én is elbohóckodtam egy darabig, de ha használnom is kell, az már más dolog. A fő gond szerintem, hogy van sok kicsi csomag a Linuxban, de nincsenek jól megtervezett absztrakciók, nincs kigondolva, hogy hogyan kapcsolhatóak ezek össze, milyen felületű adapterek kellenek. Vagy hát a BSD gondolom olyan, mint a Linux 2o éve, és ott látom ezt, hogy minden tákolt, és muszáj a végén a CLI-hez nyúlni, hogy alapvető dolgok működjenek, mert pl. egy jelszavas titkosításos partíciót nem lehet felcsatolni GUI-n keresztül, mert erre a feature-re senki nem gondolt. Linuxnál is rogyadozik a dolog, de pl. Ubuntu és Mint esetében egész jó a felhasználói élmény. A Windows meg elég stabil, legalábbis az Ubuntu 22-höz képest jóval stabilabb volt a Win7, csak már lejárt az ideje sajnos, a fizetőssége meg a szinte már nyílt megfigyelés miatt inkább elmentem a Unix felé. Telon is megcsinálnám, csak nem tűnt úgy, hogy lenne épkézláb alternatíva Androidra, úgyhogy ott még egy kicsit tolerálom a hallgatózást, amíg el nem gurul a gyógyszer. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák